logo
Motto 2019
"Inne pot nat..."

Gedurende de maand april gratis loterij

Gedurende de maand April gratis loterij.

Gedurende de maand april krijgt u voor IEDERE volle zak kleding een gratis lot. Deze gratis loterij actie loopt van zaterdag 7 april t/m zaterdag 28 april 2018. Gun uw oude kleren een tweede leven. Breng uw oude kleren, schoeisel, textiel e.d. naar De Kluppelhal. Voor iedere volle zak krijgt u één gratis lot cadeau, b.v. 5 zakken kleren 5 loten. Op zaterdag 28 April 2018  rond de klok van 12.00 uur zal de trekking plaatsvinden van de gun uw oude kleren een tweede leven loterij. We verloten 6 super mooie prijzen, dus breng uw oude kleren, schoeisel, textiel e.d. naar De Kluppelhal en speel gratis mee met de loterij.

En vergeet vooral niet, de nieuwe drager van uw kleding is u eeuwig dankbaar.

De loterij eindigt op 28 April 2018, de winnende nummers worden bij de Kluppelhal en via De Loop bekend gemaakt.

Wat we doen, doen we me z’n allen. Graag tot ziens en alvast bedankt voor jullie medewerking.
Donateurscommissie van CV de Kluppels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *