logo
Motto 2019
"Inne pot nat..."

Elf tips op weg naar de 57e prins der Houtse Kluppels……..

Wie-o-wie wordt de nieuwe prins bij De Kluppels? Nu de zomervakantie bijna voorbij is, kan het gissen naar de 57e prins der Houtse Kluppels weer beginnen. De vereniging kijkt terug op een fantastisch verlopen carnavalsseizoen met veel bijzondere momenten. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuw seizoen weer gestart en maken we ons op voor de verkiezing van de 57e hoogheid van CV De Kluppels. Het grote raden naar wie de Prins van De Kluppels wordt kan dan ook vanaf vandaag beginnen.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Carnavalsvereniging De Houtse Kluppels onhult iedere week op weg naar de prinsbekendmaking een nieuwe aanwijzing. Dit jaar presenteren we net als vorig jaar elke week een foto, die iets zegt over de nieuwe Prins.

Hoe meer we de prinsbekendmaking naderen, des te makkelijker het raden wordt. En als je de juiste prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de Show- & Zwetsavond op zaterdag 16 februari 2019. De bekendmaking van de Prins vindt plaats op zaterdagavond 10 november 2018 in Hoftempel De Geseldonk.

Jij wilt toch als eerste raden wie de 57e prins der Houtse Kluppels wordt?  Vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Het meedoen is helemaal GRATIS….

Hieronder de Kluppeltips:

 

2 Responses to “Elf tips op weg naar de 57e prins der Houtse Kluppels……..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *