logo
Motto 2019
"Inne pot nat..."

Elf tips op weg naar de 57e prins der Houtse Kluppels……..

Tien weken terug startte carnavalsvereniging De Houtse Kluppels het prinseroaje. Ondertussen hebben de afgelopen weken meerdere namen de revue gepasseerd. Maar wie wordt écht de 57e prins van het Kluppelrijk? Het blijft spannend tot de laatste seconde van de Prinsbekendmaking.

 Heldert de foto van deze week veel op? Doe nog snel mee met ons prinseroajespel want als je een gokje waagt, maak je kans op 4 gratis kaarten voor de Show- & Zwetsavond op 16 februari 2019. Schrijf de naam van de persoon op waarvan u denkt dat hij de nieuwe prins is. Ga dan naar formulier in onderaan deze pagina en raad mee wie de 57e Prins der Houtse Kluppels wordt. Het meedoen is helemaal GRATIS….

Agendapuntje voor aanstaande zaterdag:
Wat: Bekendmaking 57ste Prins der Houtse Kluppels
Wanneer: 10 november om precies 23.11 uur
Bijzonderheden: Feest begint al om 20.30 uur en is keigezellig!

Hieronder de Kluppeltips:

 

[recaptcha]

2 Responses to “Elf tips op weg naar de 57e prins der Houtse Kluppels……..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *