logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Elf tips op weg naar de 58e prins der Houtse Kluppels……..

Elf tips op weg naar de 58e prins der Houtse Kluppels

De zomervakantie zit erop, en de voorbereidingen voor een nieuw carnavalsseizoen kunnen beginnen. Dat betekent dat alle commissies hun werkzaamheden weer opstarten en de eerste vergaderingen gehouden worden. We kijken terug op een zeer geslaagd 57e seizoen onder leiding van onze Dorstlustige Hoogheid Prins Max d’n 1e. Hij ging De Kluppels op fantastische wijze voor en bouwde samen met alle bezoekers een mooi feestje. 

Er is een nieuwe Prins gekozen, en die naam blijft nog 11 weken geheim. Tot die tijd brengen we elke week een nieuwe tip uit in de vorm van een foto of afbeelding. Daarmee kun je stap voor stap ontrafelen wie de nieuwe Prins der Houtse Kluppels wordt. Dat grote raden start vandaag! We beginnen heel cliché, en dus zou het spel voor iedereen nog te volgen moeten zijn.Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Hoe meer we de prinsbekendmaking naderen, des te makkelijker het raden wordt.

Denk jij te weten wie de 58e prins der Houtse Kluppels wordt?  Meedoen aan het prinseroaje is heel gemakkelijk, en kost niets! Ga naar www.kluppels.nl en vul de naam van jouw Prins in. En als je de juiste prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de Show- & Zwetsavond op zaterdag 8 februari 2020. De bekendmaking van de Prins vindt plaats op zaterdagavond 9 november in Hoftempel De Geseldonk.

Hieronder de Kluppeltips: Reageer onderaan deze pagina voor het prinseroaje…..

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

2 Responses to “Elf tips op weg naar de 58e prins der Houtse Kluppels……..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *