logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Kluppelkes kleur-d’r-op-los-wedstrijd

Doe mee met de Kluppelkes Kleur-d’r-op-los-wedstrijd 2023 en win prijzen om van te snoepen!

Ben jij een geboren potloodkunstenaar of juist een echte stiftenartiest? Gebruik je liever glitters of kloddertjes verf? Deze Kluppelkes Kleurwedstrijd kent geen grenzen. Laat je fantasie de vrije loop en maak een minstens zo mooie kleurplaat als het voorbeeld op deze pagina. Ennuh, kleur zoals jij dat wilt, het is tenslotte carnaval. Dus ook al ben je een zogenaamde buiten-de-lijntjes-kleurder, doe gewoon lekker mee, want alleen dan maak je kans op de lekkere prijzen.

Wat kun je dan winnen?

Niet persé de mooiste, maar het kan juist ook de leukste, opvallendste, creatiefste, of de meest carnavaleske inzending zijn, die er met een prijs vandoor gaat. Wat denk je van een heerlijke snoepbon van De Zoete Inval? We hebben er 3 te vergeven: één van 15 euro en twee van 10 euro. Dat wordt smikkelen!

Niet meer twijfelen, pak je knutselkoffer en kleur erop los!

Hoe werkt het?

  1. Download hier de blanco versie van de kleurplaat om te printen. Geen printer bij de hand? Geen nood, haal dan je kleurplaat op bij Wim Mulkens, Pastoor Elsenstraat 28.
  2. Nu het belangrijkste: Leef je he-le-maal-uit! Wij zijn zo benieuwd naar jouw creatie! Zet je naam en je telefoonnummer op de kleurplaat en lever deze voor 16 februari 2023 in bij: Wim Mulkens, Pastoor Elsenstraat 28
  3. Wij nemen contact met je op als je wat gewonnen hebt!

De kleurplaten hangen op dinsdagmiddag tijdens de kindermiddagen in De Geseldonk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *