logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Jubilarissen en Ereleden

CV De Kluppels huldigt jubilarissen en benoemt ere-leden

Afgelopen zaterdag 20 december werd het traditionele Kerstgala gehouden in Hoftempel De Geseldonk. Dit is een officiële feestavond voor de leden van de vereniging en hun partners. Tevens is dit altijd het moment om stil te staan bij de jubilarissen. Dit jaar werden tevens 2 leden benoemd tot erelid van de vereniging.

In een sfeervolle ambiance werden 3 jubilarissen van CV De Kluppels gehuldigd. De leden van De Kluppels werden gefêteerd op culinaire hoogstandjes en passende muziek. En dat alles in stijl, met muziek verzorgd door Lieke Music.

Wim Brouns is 11 jaar lid. Als lid van de Kluppelwacht werd Wim Brouns door wijlen Johnny Adelaars meegenomen naar het Kluppelcafé op maandagmiddag tijdens carnaval. Daar sloeg de vonk over en niet veel later werden Wim en Saskia, jarenlang ondernemerspaar in Mierlo-Hout (C1000, red.) lid van De Kluppels. Wim zette zich in voor de commissie amusement (Show- & Zwetsavond/ouderenmiddag) en is nu lid van de commissie donateurs. Wim is penningmeester van de Stichting Vrienden van De Kluppels en heeft zitting genomen in de jubileumcommissie voor het 55-jarig bestaan dat over twee jaar wordt gehouden. Wim is tevens Ere-Kluppel en staat de vereniging vanuit die groep met raad en daad terzijde.

Cor van Rijsingen is 11 jaar lid. Cor werd, destijds nog als actief ondernemer in Mierlo-Hout, gevraagd om lid te worden van De Kluppels. In eerste instantie werd hij ambassadeur en snel daarna ook lid van de commissie amusement. Cor is Ere-Kluppel. Cor is tevens lid van de commissie donateurs en heeft zich binnen die commissie hardgemaakt voor het inzamelen van oud papier, kleding en schoenen voor de vereniging. Daarnaast is Cor samen met de andere commissieleden verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsorgelden voor onze vereniging. Naast zijn drukke Kluppelcarrière is Cor voorzitter van de ondernemersvereniging Mierlo-Hout (OVMH).

Mathieu Stoffels is 33 jaar lid. In het dagelijks leven werkzaam bij Dirks Klimmaterialen, en binnen het carnavalsgebeuren hoort Mathieu bij het zogenaamde gevel- en wagenvolk. Het ‘buitenvolk’ van onze vereniging. De rebellen van vroeger, maar nog altijd paraat en bereid om hard te werken. Het bouwen van gevels en wagens, het chauffeuren van de Prinsenwagen tijdens de optochten en het plaatsen van de aankondigingsborden langs de toegangswegen. Mathieu is tevens aanwezig bij vrijwel elke carnavalsavond.

Toon van de Mortel werd benoemd tot Erelid van CV De Kluppels. Deze titel wordt verleend aan mensen die zich gedurende vele jaren zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor onze vereniging. Toon is reeds 40 jaren lid van De Kluppels en was Prins in het seizoen 1992-1993. Vele Houtenaren kennen hem als rijinstructeur of als zwarte piet. Toon was heel belangrijk als acquisiteur van het carnavalsblad, zat jarenlang in de Raad van Elf en was gedurende lange tijd hofschenker.

Ook Antoon van Mierlo werd benoemd tot Erelid van CV De Kluppels. Al 50 jaren is Antoon lid van de vereniging. Hoewel de laatste jaren wat minder actief, is Antoon niet te beroerd om te helpen bij het versieren van de zaal of het tappen van een biertje. Antoon was vroeger betrokken bij de jeugdsoos en zat als lid in diverse commissies. Antoon was lid van de Hofzangers, beklom regelmatig de buut en zat jarenlang in de Raad van Elf.

De Kluppels kijken terug op een prachtige avond. Het bestuur en leden van CV De Kluppels wensen iedereen een gezellig, spetterend en vooral gezond 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *