logo
Motto 2019
"Inne pot nat..."

Kluppelkes Warming-up Party

De Kluppels presenteren een van de leukste evenementen: De Kluppelkes warming-up party! Een evenement van, voor en door de (basisschool)jeugd van Mierlo-Hout en omstreken.

Voor het 12e jaar, dus een jubileum, presenteren de Klein Houtse Kluppelkes een eigen Prins. Dit jaar gaat Vince Sleegers de Klein Houtse Kluppelkes voor als Prins Vince d’n 1e. Samen met vorst Luuk zal hij de Klein Houtse Kluppelkes voorgaan tijdens carnaval 2019.

Natuurlijk hoort er naast een officiële Prinsverkiezing ook een heuse Prinsenreceptie bij. Op zaterdag 23 februari 2019 zullen bevriende jeugdcarnavalsverenigingen zoals de Drumknauwers, de Strikkelkes, de Kauw Voetjes en de Spurriebemmels onze kersverse Prinses Fleur komen feliciteren. Daarvoor trekken de Klein Houtse Kluppelkes alles uit de kast! Samen nemen we een aftrap voor het grote carnavalsfeest dat twee weken later begint. Iedereen kan meedoen aan deze warming-up party, want er is voor iedereen van alles te doen. Denk maar aan: een groot spellen- en knutselcircuit speciaal voor alle kinderen en de strijd om de sportiefste jeugdprins(es) 2019!

 

 

We sluiten de middag af met een keigezellig feest. Samen met alle aanwezigen maken we een grote polonaise en feesten we door tot sluitingstijd. Uiteraard nodigen we ook alle leerlingen van de Mierlo-Houtse basisscholen uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Kom mee, doe mee, feest mee!

Dit jaar worden er, in het kader van het 11-jarig jubileum, diverse prinsen van de bezoekende verenigingen “gedopt” zoals op het grote “daupfist”van de Kluppels.

Toegang is gratis. Aanvang: 13.30 uur in De Geseldonk. Einde: 17.30 uur.