logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Kluppelkes Warming-up Party

De Kluppels presenteren een van de leukste evenementen: De Kluppelkes warming-up party! Een evenement van, voor en door de (basisschool)jeugd van Mierlo-Hout en omstreken.

Ook dit seizoen presenteren de Klein Houtse Kluppelkes een eigen Prins. Dit jaar gaat Stijn Geenen de Klein Houtse Kluppelkes voor als Prins Stijn 1e. Samen met Vorst Mees zal hij de Klein Houtse Kluppelkes voorgaan tijdens carnaval 2019.

Natuurlijk hoort er naast een officiële Prinsverkiezing ook een heuse Prinsenreceptie bij. Op zaterdag 15 februari 2020 zullen bevriende jeugdcarnavalsverenigingen zoals de Drumknauwers, de Strikkelkes, de Kauw Voetjes en de Spurriebemmels onze kersverse Prins Stijn komen feliciteren. Daarvoor trekken de Klein Houtse Kluppelkes alles uit de kast! Samen nemen we een aftrap voor het grote carnavalsfeest dat twee weken later begint. Iedereen kan meedoen aan deze warming-up party, want er is voor iedereen van alles te doen. Denk maar aan: een groot spellen- en knutselcircuit speciaal voor alle kinderen en de strijd om de sportiefste jeugdprins(es) 2020!

 

 

We sluiten de middag af met een keigezellig feest. Samen met alle aanwezigen maken we een grote polonaise en feesten we door tot sluitingstijd. Uiteraard nodigen we ook alle leerlingen van de Mierlo-Houtse basisscholen uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Kom mee, doe mee, feest mee!

Dit jaar worden er weer diverse prinsen van de bezoekende verenigingen “gedopt” zoals op het grote “daupfist”van de Kluppels.

Toegang is gratis. Aanvang: 13.30 uur in De Geseldonk. Einde: 17.30 uur.