logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Carnavalsavonden

Carnavalsavonden 2020.

 

Zaterdagavond Het Lalbal in de Geseldonk aanvang 20.30 uur

In onze bomvolle en bijna altijd uitverkochte hoftempel de Geseldonk, gaan we ons opmaken voor een geweldige start van 4 dagen carnaval. Het is dan kei gezellig, heet en dorstig. Het bier, moezel ijs en de bacos zullen rijkelijk vloeien en dit alles voor de carnavaleske gemeenschap.  Wij als Kluppels hopen velen te ontmoeten.

Dit alles onder begeleiding van coverband NOAH  samen met onze huisdj’s Sven en Jelco. (DJ Maffja)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondagavond “Jetzt gehts Los bal” in de Geseldonk aanvang 20.30 uur

De zondagavond is vaak een tussenavond. Velen zijn naar de optocht in Helmond geweest, dus….. Echter voor deze avond hebben we vaak iets speciaals in onze hoftempel. De DJ draait veel muziek auf deutsch.

Dit jaar hebben we de op de zondagavond DJ Timmy en DJ Ricky Corony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandagavond Het “Doe eens gek” bal in de Geseldonk aanvang 20.30 uur

Deze avond is een van de gezelligste van de hele carnaval. Dan komen de echte carnavalsvierders los en dansen en drinken dat het een lieve lust is. Aan het einde van deze avond, denken de meesten “jammer, nog inne dag”. Speciaal en alleen op deze avond voor een glas bier, fris of wijn  EUR 1,75!!!

Dit alles onder begeleiding van DJ Dominic Graat!!! en allround coverband DRIVEN!!!!!

Dinsdagavond “Troanenavond” in de Geseldonk aanvang 20:30 uur.

Vanavond Uw DJ Willian. Op deze laatste dag bekruipt ons de weemoed. Het is de laatste avond van 4 dagen leut en gein. Vele mensen zullen terug denken aan 4 gezellige avonden in de Geseldonk in