logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Klein Houtse Kluppelkes

Jeugdcarnaval CV de “Houtse Kluppels”.
 

Op zaterdag 26 november is Keano Knapen gepresenteerd als 15e Prins van de Klein Houtse Kluppelkes. Keano is geboren op 7 juni 2011 en woont in de Makreelstraat met vader Bart, moeder Corinne en broertje Kelso. Keano is al 4 jaar lid van de Klein Houtse Kluppelkes, dus hij snapt wel hoe je een carnavalsfeestje bouwt. Ook is zijn vader lid van de vereniging, dus het carnavalsbloed zit in de familie. Keano zit op basisschool In het Hart van het Hout in groep 8, bij juf Lieke. En als het aan Keano ligt wordt hij later kok of bakker; een échte ambachtsman dus! 

Keano heeft in zijn drukke agenda tijd kunnen maken om voor te gaan als Prins van de Klein Houtse Kluppelkes. In zijn vrije tijd is hij druk met kickboksen, vissen en geochachen. En ook houdt hij ervan om zo nu en dan te gamen.

Echte feestmuziek voor Keano is afkomstig van de Snollebollekes, dus hij zal de DJ regelmatig vragen om een nummertje te draaien. Maar ook het lied ‘Ons moeder zeej nog’ van Jan Biggel doet het goed bij onze hoogheid. En als Keano mag kiezen wat hij eet tijdens carnaval? Een frietje en natuurlijk een frikadel met mayo of een hamburger gaan er altijd wel in!

Keano vindt het een grote eer om Prins te mogen zijn van de Klein Houtse Kluppelkes en heeft er veel zin in. Hij kijkt ernaar uit om op het podium te mogen staan en tijdens de kindermiddagen een groot feestje te bouwen, maar ook om op de wagen te mogen staan in de optochten. Keano wordt het hele carnavalsseizoen bijgestaan door vorst Fynn Brouwers. Hij leidt de boel dit seizoen in goede banen bij de Klein Houtse Kluppelkes.

Jeugdprins Keano d’n 1e en vorst Fynn hopen op een keigezellig en onwijs gaaf carnavalsseizoen! Aan hen zal het niet liggen; samen gaan zij de Klein Houtse Kluppelkes fanatiek voor tijdens carnaval 2023.

Activiteiten die we voor het komende carnavalsseizoen gepland hebben zijn:
• Bezoek prinsenreceptie Houtse Kluppels
• Kluppelkes Jeugdmiddag
• Scholenbezoek
• Optocht Mierlo-Hout en Helmond
• knutselmiddagen
• Bezoek kindermiddagen in de Geseldonk

Houd je van carnaval en vind je het leuk om dit in clubverband te vieren, schrijf je dan in!!! Dit kan ook al voor het volgende seizoen. Iedereen kan zich aanmelden als lid van de raad van elf, adjudant of prins of het klein Kluppelkesgilde. De meiden kunnen zich ook aanmelden als lid van de dansmarietjes. De dansmarietjes trainen elke maandagavond van 18:15 tot 19:15 in de Geseldonk o.l.v. twee enthousiaste trainsters afkomstig uit de grote dansgarde van de Houtse kluppels.

Inschrijven kan door onderstaande gegevens in te vullen. Er wordt een contributiebijdrage gevraagd van 22 euro per jaar. Informatie kun je inwinnen bij: KHK

 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.