logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Klein Houtse Kluppelkes

Jeugdcarnaval CV de “Houtse Kluppels”.
 

Op zondag 12 november is Sem van Kilsdonk gepresenteerd als 16e Prins van de Klein Houtse Kluppelkes. Sem is 10 jaar oud en woont in de Beukehoutstraat met vader Jos, moeder Danielle, zus Lynn en hond Guus. Sem is sinds 2019 lid van de Klein Houtse Kluppelkes, dus hij snapt wel hoe je een carnavalsfeestje bouwt. Sem zit op de Antoon van Dijkschool.

Sem heeft in zijn drukke agenda tijd kunnen maken om voor te gaan als Prins van de Klein Houtse Kluppelkes. Zijn idool is Christiano Ronaldo. In zijn vrije tijd gaat hij graag vissen. Bij het vissen vangt hij ook andere dieren zoals watersalamanders en sprinkhanen. Dat vinden zijn ouders dan weer niet zo leuk, zeker als hij die loslaat op zijn kamer. Ook houdt Sem ervan om een mooi stukje muziek te maken als drummer. Sem is een echte grappenmaker en heeft vaak de lachers op zijn hand.

Echte feestmuziek voor Sem is afkomstig van de Snollebollekes, dus hij zal de DJ regelmatig vragen om een nummertje te draaien. Hij probeert met alle mensen in De Geseldonk dan ook ‘Van links naar rechts’ te gaan tijdens de carnavalsmiddagen. En als Sem mag kiezen wat hij eet tijdens carnaval? Een frietje gaat er altijd wel in!

Sem vindt het een grote eer om Prins te mogen zijn van de Klein Houtse Kluppelkes en heeft er veel zin in. Hij kijkt ernaar uit om op het podium te mogen staan en tijdens de kindermiddagen een groot feestje te bouwen, maar ook om op de wagen te mogen staan in de optochten. Sem wordt het hele carnavalsseizoen bijgestaan door vorst Joeri Verhees. Hij leidt de boel dit seizoen in goede banen bij de Klein Houtse Kluppelkes. Ook Joeri is 10 jaar oud en zit in groep 7 van OBS ’t Hout. Joeri is goed in boogschieten en houdt ervan om in zijn vrije tijd te gamen.

Jeugdprins Sem d’n 1e en vorst Joeri hopen op een keigezellig en onwijs gaaf carnavalsseizoen! Aan hen zal het niet liggen; samen gaan zij de Klein Houtse Kluppelkes fanatiek voor tijdens carnaval 2024.

Activiteiten die we voor het komende carnavalsseizoen gepland hebben zijn:
• Bezoek prinsenreceptie Houtse Kluppels
• Kluppelkes Jeugdmiddag
• Scholenbezoek
• Optocht Mierlo-Hout en Helmond
• knutselmiddagen
• Bezoek kindermiddagen in de Geseldonk

 

Houd je van carnaval en vind je het leuk om dit in clubverband te vieren, schrijf je dan in!!! Dit kan ook al voor het volgende seizoen. Iedereen kan zich aanmelden als lid van de raad van elf, adjudant of prins of het klein Kluppelkesgilde. De meiden kunnen zich ook aanmelden als lid van de dansmarietjes. De dansmarietjes trainen elke maandagavond van 18:15 tot 19:15 in de Geseldonk o.l.v. twee enthousiaste trainsters afkomstig uit de grote dansgarde van de Houtse kluppels.

Inschrijven kan door onderstaande gegevens in te vullen. Er wordt een contributiebijdrage gevraagd van 22 euro per jaar. Informatie kun je inwinnen bij: KHK

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.