logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Nacht van Oranje luidt #Koningsdag 2017 knallend in!

In het kader van het 55-jarig bestaan van CV De Kluppels organiseerde deze vereniging op 26 april tijdens de avond voorafgaand aan Koningsdag een grandioos feest in Hoftempel De Geseldonk. Voor even was de residentie omgebouwd tot een oranje feesttempel: alles en iedereen kleurde oranje. En, zoals dat hoort tijdens zo’n avond: artiesten en muziek van Nederlandse bodem.

11 jaar geleden organiseerde CV De Kluppels ook een Nacht van Oranje, toen in hun 44-jarig jubileumjaar. De Koningsnacht wordt steeds populairder en steeds meer mensen zoeken een plek om een gezellig feest te vieren. Ruim 850 mensen waren aanwezig tijdens deze oranjenacht. In de ontmoetingsruimte van De Geseldonk bouwden DJ Sven en Jelco het feest, met tussendoor optredens van Django Wagner en Helemaal Hollands. Het publiek danste, zwaaide, lalde en genoot zichtbaar van de feestmuziek. In de grote zaal was de muziek wat ruiger, verzorgd door DJ Bompa met een optreden van de Party Animals. Ook DJ Mental Theo was aanwezig en nam alle feestgangers mee terug naar de jaren ’90 van de vorige eeuw. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde avond. Koning Willem-Alexander 50 jaar & CV De Kluppels 55 jaar: proost!   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *