logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

62e Prins der Houtse Kluppels: We zijn er bijna….!!!!!

62e Prins der Houtse Kluppels: we gaan beginnen!

Het voelt voor veel mensen wellicht nog vreemd, maar carnavalsvereniging De Kluppels stoft de draaiboeken af en maakt zich op voor een nieuw carnavalsseizoen. In de zoektocht naar een nieuwe hoogheid zijn we uitgekomen bij een man die in de wijde omtrek bekend is. Hij zal met veel trots en enthousiasme onze vereniging vertegenwoordigen tijdens het nieuwe carnavalsseizoen en is zich op dit moment aan het voorbereiden op wat hem te wachten staat. Op zaterdagavond 11 november aanstaande zullen we onze 62e dorstlustige hoogheid onthullen in Hoftempel De Geseldonk. De Kluppels kijken uit naar een nieuw carnavalsseizoen!   

Ook Prins Patrick d’n 1e mocht onze vereniging twee seizoenen voorgaan en zwaaide de scepter over het Kluppelrijk tijdens carnaval 2022 én carnaval 2023. Anton was daardoor zowel de 60e als de 61e Prins van de Houtse Kluppels. Natuurlijk nemen we op 11 november aanstaande eerst afscheid van Patrick en zijn vrouw Corine, die het carnavalsfeest in de afgelopen twee jaren op buitengewoon gezellige wijze hebben gevierd met alle Kluppels en Kluppelinnekes.

Na het afscheid van Prins Patrick d’n 1e zullen we op ludieke wijze bekendmaken wie de 62e Prins der Houtse Kluppels wordt. Er is een nieuwe Prins gekozen en die houden we geheim tot zaterdagavond 11 november aanstaande. Elke week brengen we een nieuwe tip uit in de vorm van een foto of afbeelding. Daarmee kun je stap voor stap ontrafelen wie de nieuwe Prins der Houtse Kluppels wordt.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Hoe dichter we bij de Prinsbekendmaking komen, des te makkelijker het raden wordt.

Denk jij te weten wie de 62e prins der Houtse Kluppels wordt?  Meedoen aan het Prinseroaje is heel gemakkelijk, en kost niets!  En als je de juiste Prins raadt, (reageer onderaan deze pagina voor het prinseroaje…..) maak je kans op 4 toegangskaarten voor de 2e Show- & Zwetsavond op zaterdag 27 januari 2024.

Hieronder de Kluppeltips: 

TIP 1

 

TIP 2

Tip 3

Tip 4

Tip 5

Tip 6

Tip 7

Tip 8

Tip 9

Tip 10

Tip 10

Tip 11

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  2 Responses to “62e Prins der Houtse Kluppels: We zijn er bijna….!!!!!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *