logo
Motto 2019
"Inne pot nat..."

4 jubilarissen gehuldigd

In een sfeervolle ambiance werden afgelopen zaterdag 22 december 4 jubilarissen van CV De Kluppels gehuldigd. Voor het eerst werd het traditionele kerstbal gehouden in Zaal De Koning. De leden van De Kluppels werden gefêteerd op culinaire hoogstandjes en passende muziek. En dat alles in stijl.

Wim van den Berg is al 44 jaar lid van de vereniging. Wim is een Kluppelicoon. Hij was jarenlang penningmeester van de vereniging. Hij staat bekend als iemand met een duidelijke mening, die zijn spreekwoordelijke mannetje staat, maar altijd met praat vanuit het belang van de vereniging. Mede onder zijn leiding is de carnavalsvereniging uitgegroeid tot was het nu is. En nog steeds kan het bestuur rekenen op zijn support.

Theo Kanters was in 2001 Prins der Houtse Kluppels. Theo is daarna lid geworden van de vereniging. Dit jaar viert hij zijn 11-jarig lidmaatschap. Hij was een van de grondleggers van de Wooden Light Parade, een van de grootste evenementen van De Kluppels. Daarnaast zit hij ook in de commissie die de zaterdagoptocht in Mierlo-Hout organiseert. Theo is voorzitter van de commissie Ex-Prinsen der Houtse Kluppels. Aan dat gezellige zootje ongeregeld heeft Theo zijn handen vaak meer dan vol.

Leon van de Laar is tevens 11 jaar lid. Als zoon van Ere-Kluppel Leo van de Laar leerde hij al vroeg de kneepjes van het carnavalsvak kennen. Als Raad van Elf lid trekt hij er samen met elke Prins op uit. Leon geldt dan als belangrijke gangmaker. Tevens zit Leon in de commissie Carnavalsblad. Die commissie zorgt er elk jaar voor dat er een volwaardige carnavalsgids op de deurmat valt bij elke inwoner van Mierlo-Hout.

Ook Stijn Scheepers werd 11 jaar geleden lid van De Kluppels. Stijn is een stille kracht binnen de vereniging. Als secretaris van de commissie Boerenbruiloft/Daupfist voert Stijn al het schrijvende en corresponderende werk uit. Met zijn commissie zette hij het Daupfist als evenement in de steigers. Dat is uitgegroeid tot een prachtig evenement dat op woensdagavond voor carnaval wordt georganiseerd.

De Kluppels kijken terug op een prachtige avond, die mede georganiseerd werd door Zaal De Koning. TOP-Kappers Helmond zorgde voor een leuk kerstattentie voor de dames van De Kluppels. PartyDeal zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond. Het bestuur en leden van CV De Kluppels wensen alle inwoners van Mierlo-Hout een gezellig, spetterend en vooral gezond 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *