logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Inzameling oud papier en kleding

Uw oud papier kan vanaf nu ook op zaterdag weg! Vergeet u het oud papier wel eens buiten te zetten? Hebt u grote stapels oud papier liggen in de schuur? Vanaf zaterdag 8 juni kunt u ook op zaterdagen oud papier inleveren. Carnavalsvereniging De Houtse Kluppels gaat beginnen met het inzamelen van oud papier, oude kleding en schoenen.
U kunt elke zaterdag terecht op het buitenterrein van de Kluppelhal aan de Koeveldsestraat 16 in Mierlo-Hout. Daar staan leden van onze vereniging voor u klaar om het oud papier te wegen en in een container te laten. U kunt daar terecht tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Met uitzondering van de feestdagen, gaan we het hele jaar door. We zamelen dus op 52 zaterdagen per jaar in.
Naast oud papier kunt u ook kleding en schoenen die u niet meer gebruikt inleveren bij De Kluppels. Ondernemer Wim Brouns had in de afgelopen jaren zo’n container bij zijn winkel (AH) staan. De Kluppels nemen deze container van hem over. Dat is een mooi gebaar naar de vereniging.
Voor wat hoort wat! Voor elke kilo ingeleverde oud papier, kleding of schoenen ontvangt u één Houtsnipper. Uw spaarpunten worden direct bijgeschreven op het spaarpasje. U spaart dus mee door oude spullen in te leveren. Oud papier dient ingeleverd te worden in dozen of met een touwtje erom. Kleding en schoenen moeten worden verpakt in plastic zakken.

De opbrengst van de inzameling komt volledig ten goede aan het carnavalsfeest in Mierlo-Hout. Hierdoor kunnen we evenementen blijven organiseren zoals we dat nu doen. Onze aandacht gaat daarbij vooral uit naar de ouderenmiddag, het kindercarnaval en de optochten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *