logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Boerenbuidspaar 2017 voorgesteld

bb1-2017

Het boerenbruidspaar met aanhang voor 2017 is op de prinsenreceptie voorgesteld.

BOERREBROID is Tonnie(ke), joarrelang verkaupster annex manneverslindster bai de Wema herenpakkuh, lust de worst van Slager Jack beslist nie!, doochter van: vadder Corke Verlijsdonk, metselaar oit ut Onze Lieve Vrouwe-stroatje en moedder Marietje Schalks, hoisvrouw oit ut Gauer. Was getikkend Tonnie van Schijndel.

BOERREBROIDEGOM is Jack, boetsjer oftewel slager en maker van de lekkerste woorst, ‘they call him Jake dun Butcher’, Jack: ‘bahbah en bai oes in Herkenbosch’, zoon van: vadder Harrie Biermans, productontwikkelaar bai dun Limco en vele joarre slager op ut Hout en moedder Grid Haazen, naaister en slagersvrouw op ut Hout, allebei oet Herkenbosch/Limlant. Was getikkend Jack Biermans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *