logo
Motto 2022
"wai zien ut wel zitte..."

Bezoeken Spurriezeiers & Kaauw Voetjes

Afgelopen weekend was het weer feest voor De Kluppels. Op zaterdagavond vertrokken we eerder dan normaal voor een bezoek aan De Spurriezeiers in Stiphout. We gingen vooraf nog even langs bij Café De Sport. Erik Kretschmer, die op dat moment nog een paar uurtjes Prins was van De Spurriezeiers, is een nieuwe ambassadeur van onze vereniging en dat was een bezoek waard.

Later die avond vertrokken we naar de bekendmaking van de nieuwe Prins in Stiphout bij CV De Spurriezeiers. Daar werd Jorg van Stiphout bekendgemaakt als nieuwe hoogheid. Prins Jorg I: proficiat!

Op zondagmiddag vertrokken we naar Lierop en gingen we op bezoek bij onze vrienden van CV De Kaauw Voetjes. In de altijd gezellige Lieropse Zaal Nellie van Oosterhout is het goed toeven. Samen met blaaskapel De Blue Band hebben we een mooi feestje gevierd. Voor De Kluppels is ook hier geen onbekende Prins geworden, Paul Sanders (lid van kapel De Koepelbloazers) is daar Prins geworden. Ook hem wensen wij samen met alle mensen van de ‘Kaauw Vuut’ een fantastisch carnaval 2017 toe!

One Response to “Bezoeken Spurriezeiers & Kaauw Voetjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *