logo
Motto 2022
"wai zien ut wel zitte..."

Druk en gevarieerd programma achter de rug!

Het eerste Kluppelweekend van 2017 is een feit! We kijken terug op een weekend met een druk maar heel leuk programma.

Op zaterdagavond begon de avond voor Prins Riny d’n 1e en de Prinsbegeleiding al vroeg. Om 19.00 uur werd De Kluppel, het carnavalssymbool van Mierlo-Hout, weggezet door De Kluppelwacht, die het spel organiseert. Alle vriendengroepen, buurtgroepen en families die meedoen aan het spel kunnen hun lol vanaf nu weer op. Daarna gingen we met een volle bus op bezoek bij de vrienden van De Spekzullekes in Brouwhuis. Zoals altijd was het weer erg gezellig daar, en waren we getuige van de bekendmaking van Prins Rob d’n 1e, die daar komend jaar de scepter zwaait.

Op zondagmorgen stond eerst een borrel bij de Prins gepland voor de Prinsbegeleiding en het bestuur, waarna we de nieuwjaarsreceptie van de Wijkraad Mierlo-Hout bezochten. De OVMH (Ondernemersvereniging Mierlo-Hout) werd uitverkozen als groepering van Mierlo-Hout in 2016 en Anton van Lieshout (erelid van De Kluppels) werd verkozen tot Mierlo-Houtenaar van 2016. Beide winnaars: proficiat namens onze vereniging.

Vanaf 13.00 uur was het tijd voor de Kluppelkes warming-up party! Dat is de prinsenreceptie voor onze jeugdprins: Remco d’n 1e. Hij straalde van oor tot oor: zo genoot hij van alle bevriende jeugdcarnavalsverenigingen, familie en vrienden die hem kwamen bezoeken. Natuurlijk waren ook de ‘grote’ Kluppels nog even van de partij, samen met blaaskapel De Durbloazers, die ervoor zorgden dat we een lange polonaise konden lopen door Hoftempel De Geseldonk.

Kortom: een druk, maar heel mooi weekend!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *