logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Grandioos jubileumweekend achter de rug

De tijd vliegt als het gezellig is, wordt wel eens gezegd. Zo hebben de Kluppels het weekend van 27, 28 en 29 januari in elk geval ervaren.

Het vorige nieuwsbericht ging over de fantastische opening van het jubileumweekend op vrijdagavond met de jubileumviering in de Sint Luciakerk en de reünie in De Geseldonk. Op zaterdagavond herleefden oude tijden in de Hoftempel. 950 mensen gingen uit hun dak op de muziek van de ABBA Tribute Band, de Robbie Williams look-a-like en DJ’s Wim Faassen en Eddie Bell. In het Dance Classics café danste iedereen mee door een geweldig optreden van New Timeless.  Als klapper van de avond trad Jan Smit op in de grote zaal. Hij zong zijn bekendste hits en daarom was het meteen duidelijk waarom Jan in de line-up van de avond opgenomen was: het dak ging eraf!

Op zondagmorgen was het opnieuw vroeg dag voor alle Kluppels en de hoogheden van alle bevriende carnavalsverenigingen. Om 10.30 uur opende wethouder Frans Stienen het jubileumontbijt van CV De Kluppels. Om 12.00 uur liep dit jubileumontbijt over in de jubileumreceptie. Het bestuur en jubileumprins Riny d’n 1e namens felicitaties in ontvangst van besturen van Mierlo-Houtse verenigingen. Maar liefst 24 bevriende carnavalsverenigingen uit de hele regio waren aanwezig om de handen te schudden.

CV De Kluppels bedankt iedereen die aanwezig was tijdens het jubileumweekend! Moge dit een voorbode zijn van een fantastisch carnaval 2017… Want u weet: Wa we doen, doen we mi z’n allen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *