logo
Motto 2022
"wai zien ut wel zitte..."

Hele bijzondere start van het jubileumweekend

Kluppels 55 jaar: knallen maar! Dat is het motto van onze vereniging tijdens #Carnaval2017. Het weekend van 27, 28 en 29 januari 2017 staat helemaal in het teken van jubileumactiviteiten.

Op vrijdagavond was het tijd voor een officieel moment. We waren welkom in de Sint Luciakerk, waar we terugkeken op 55 jaar Houtse Kluppels. Rob Scheepers uit Helmond had een ludieke klets geschreven. De 4 eerdere jubileumprinsen kwamen aan het woord en blikten terug op hun jubileumseizoen. Ook burgemeester Blanksma-Van den Heuvel ging op onze uitnodiging in en sprak onze vereniging toe. Zij gaf aan dat we trots mogen zijn op wat we organiseren. Complimenten kregen we over de rol die we vervullen in de Mierlo-Houtse en Helmondse samenleving. Ook de medewerking van andere Houtse verenigingen, Fanfare Unitas en Gilde Sint Antonius Abt, maakte het tot een hele bijzondere viering.

Vanaf 20.30 uur stond de reünie op het programma. Tijd om bij te kletsen met oude bekenden, nog eens het prachtige archief van archivaris Toon Bell in te duiken en te genieten van de sfeer van weleer. Optredens van de Bietenrooiers van het eerste uur en de jongste generatie Bietenrooiers gaven de avond veel glans: wat heeft de vereniging veel plezier beleefd samen met deze fantastische boerenkapel. Tiny Kuypers, oud-vorst van de vereniging, sprak de avond aan elkaar. DJ Wim Faassen heeft zijn weg naar De Geseldonk ook gevonden en zorgde voor de muzikale invulling.

Kortom: nostalgie ten top aan het begin van het jubileumweekend!

One Response to “Hele bijzondere start van het jubileumweekend”

 • miesvanbree / Beantwoorden

  proficiat met jullie gelijk spel t.w. 5-5.
  een skon fist vur aliie allemaol. Heb het goed mi mekaar!!!!!!!

  Na het lezen van knallen maar lijkt het mij goed om me in te schrijven voor het geschiedenis boek . Ik kom wel uit Helmond west , maar als buurvrouw heb ik ook interesse wat er bij mijn buurman aan de orde is.
  Voor jullie veel succes, veel plezier, met handjes,kusjes, en alaafjes.
  voor nu 3x alaaf.

  mies van Bree
  P.a. WESTWIJZER, cortenbachstraat 70
  Helmond.
  5707 t.j.

  met dank


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *