logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Helmondse Lichtjes Parade 2017 erg geslaagd!

Op de vroege zaterdagavond van 1 april was het behoorlijk regenachtig. Gelukkig bracht muziekgroep The Right Choice daar verandering in verhoogden de muzikanten van die blaaskapel de stemming wat. Even was de organisatie bang dat de regen de optocht letterlijk in het water deed vallen. Rond 20.00 uur werd het droog, en tussen 20.15 uur en 20.30 uur stroomden wederom duizenden mensen naar de entreeplekken van de Helmondse Lichtjes Parade. Maar liefst 25 deelnemers kende deze editie van de Helmondse Lichtjes Parade, die voorheen Wooden Light Parade heette. Grote en kleine groepen hebben veel energie gestoken in fantastische kleding en de vaak honderden lampjes per pak. Prachtig verlichte wagens uit onder andere Berghem, Kaulille, Gemert, Deurne maar ook uit ons eigen Brandevoort en Mierlo-Hout deden mee aan deze optocht. Door deze unieke creaties, mooie acts en leuke sfeer konden alle toeschouwers genieten van een geweldige optocht. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie van de Helmondse Lichtjes Parade, bedankt alle deelnemers en bezoekers en kijkt uit naar de optocht in 2018. Hopelijk tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *