logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Prijswinnares ballonnenwedstrijd bekend

De Kluppels organiseerden in het kader van het jubileumjaar een ballonnenwedstrijd tijdens het scholenbezoek op vrijdag 24 februari 2017. Het was een ludieke actie, waarmee op elke basisschool in Mierlo-Hout blauwe en witte ballonnen opgelaten werden, geheel passend bij de kleuren van Mierlo-Hout. Ballonnen zijn terecht gekomen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië. Eva Foolen uit groep 7 van basisschool ’t Baken had geluk: haar ballon kwam ruim 1000 kilometer ver terecht in Zumaglia, een klein plaatsje in Noord-Italië tussen Milaan en Turijn. Ver dus, en helemaal omdat de ballon een tocht door het Alpengebied heeft afgelegd. Prins Riny d’n 1e zocht Eva op in de klas, hield een praatje en overhandigde de welverdiende prijs.

Proficiat Eva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *