logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Dit seizoen geen carnaval. Woordje van de voorzitter

Beste carnavalsvierders, Kluppels en Kluppellinekes,

A.s. zaterdag 7 november zou onze 59e prins der Houts Kluppels bekend gemaakt worden. We weten inmiddels dat er dit seizoen helaas geen carnaval gevierd kan worden door de corona-crisis waar we ons allen in bevinden.

Carnavalsseizoen 2020-2021 zal de boeken ingaan als het meest vreemde seizoen uit de geschiedenis van onze vereniging. COVID-19 gooit roet in het eten. In ons 59 jaar bestaan is het nog nooit voorgekomen dat we geen carnaval konden vieren. Geen nieuwe Prinsverkiezing, geen optocht, geen carnavalsactiviteiten zoals we gewend zijn.

Achter de schermen denken we na over wat wél kan, zodat we toch samen met de mensen in Mierlo-Hout carnaval kunnen beleven. Zeker niet op een manier waarop we dat gewend zijn en uiteraard binnen de mogelijkheden die er zijn.

De voorbereidingen waren in volle gang, voor het geval dat carnaval toch doorgang zou vinden, met de restrictie dat we alles zouden doorschuiven naar 2022 in geval van cancelling. Onze dansmarietjes hebben hun dans ingestudeerd en alle artiesten en orkesten waren vastgelegd. Onze nieuwe Prins stond te trappelen….maar helaas.

De vergaderingen van het bestuur en de diverse commissies vonden digitaal toch doorgang, zodat we met elkaar, en wa we doen doen we mi zun alle, toch contact hielden. Wij hopen dat deze crisis snel zal overgaan en we weer met zijn allen carnaval kunnen vieren zoals nooit tevoren in onze hoftempel de Geseldonk. Wat betreft de alternatieven houden we u op de hoogte via social media en onze website.

Beste mensen we houden contact, blijf gezond en we zien elkaar weer in een volle Geseldonk het volgende seizoen.

Alaaf…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *