logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Bedankt iedereen. Het was fantastisch….

Carnaval 2017 erop! Jubileumprins Riny d’n 1e en jeugdprins Remco d’n 1e hebben geknald tijdens de afgelopen carnavalsperiode. Riny en Remco straalden en gingen De Kluppels op een prachtige wijze voor tijdens het feest in Hoftempel De Geseldonk. Carnavalsvereniging De Kluppels kan terugkijken op een zeer gezellig, drukbezocht en goed verlopen jubileumseizoen. Er is door alle betrokkenen hard gewerkt om alle evenementen tot een succes te maken.

Carnaval is een volksfeest. Voor en door de mensen dus. Dat carnaval anno 2017 nog steeds leeft in onze gemeenschap is helder, niet alleen vanwege de hoeveelheid bezoekers die tijdens alle evenementen in de afgelopen periode aanwezig waren in Hoftempel De Geseldonk. Juist dankzij de lokale en regionale ondernemers, instellingen, basisscholen, belangenbehartigers en tal van vrijwilligers die onze vereniging vaak al vele jaren met raad en daad bijstaan kunnen we carnaval organiseren zoals wij dat op dit moment doen. Zeker in een jubileumjaar geeft dat veel vertrouwen en een goed gevoel voor de komende jaren.

Ook uw bijdrage aan carnaval 2017 was voor ons erg belangrijk. Door middel van dit bericht willen wij u bedanken voor uw steun aan carnavalsvereniging de Houtse Kluppels. Dat wordt door ons bijzonder gewaardeerd.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *