logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Adverteren in het Kluppelblad

Bekijk HIER het kluppelblad 2024 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2023 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2022 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2021 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2020 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2019 in flash-mode.
Bekijk HIER het Kluppelblad 2018 in flash-mode.
Bekijk HIER het Kluppelblad 2017 in flash-mode.
Bekijk HIER het Kluppelblad 2016 in flash-mode.
Bekijk HIER het Kluppelblad 2015 in flash-mode.
Bekijk HIER het kluppelblad 2014 in flash-mode

Bekijk HIER het 55-jarig jubileumboek.

Een van de commissies die de Kluppels rijk is, is de commissie Kluppelblad in de wandelgangen P&P (Pers & Propaganda) genoemd. P&P verzorgt naast deze website een informatie boekje voor de leden en het meer dan 50 pagina’s tellend Kluppelblad.

Zo zorgt P&P er onder andere voor dat naast de informatie over het komende carnavalsseizoen, de diverse verhalen en overige zaken dat de nodige financiële middelen beschikbaar komen om het kluppelblad te maken. Dit laatste wordt mede door de vele sponsors die middels een advertentie de vereniging steunen gerealiseerd.
Samen met de ex-prinsen van de vereniging verzorgt de commissie jaarlijks op de woensdag 2 ½ week voor de 1e Show- en Zwetsavond de presentatie van het nieuwe Kluppelblad.
Op deze avond wordt het Kluppelblad aangeboden aan de nieuwe prins, de voorzitter van de Kluppels en de wethouder van maatschappelijke dienstverlening en sport van de gemeente Helmond.

Samen met de overige leden van de Kluppels wordt gezorgd dat het Kluppelblad met een oplage van 5500 stuks binnen 1 uur zaterdag’s voor de ouderenmiddag deur aan deur bezorgd wordt binnen Mierlo-Hout.

Dat het Kluppelblad een kwaliteitsblad is, valt niet te bestrijden. Heeft u interesse om een advertentie te plaatsten in dit kwaliteitsblad en hiermee de vereniging te steunen of hebt u een idee om de inhoud van het blad nog meer te verfraaien, neem dan even contact op met de voorzitter van de commissie Carnavalsgids.

Harrie Blankers
06-51066968 of via E-Mail: Harrie Blankers