logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Kluppelvrienden

Waarom vriend van de Kluppels?

Een carnavalsvereniging kan niet zonder inkomsten van donateurs. De Kluppelvrienden bestaan uit leden die een echt carnavalshart hebben en graag carnaval vieren bij De Kluppels. Door middel van een kleine jaarlijkse bijdrage spekt u de kas van onze vereniging en kunnen we activiteiten blijven vieren die veel geld kosten, zoals de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht en de kindermiddagen.

De ouderenmiddag, die al 55 jaar wordt georganiseerd in Mierlo-Hout, is een show- en zwetsmiddag voor alle 65-plussers uit onze wijk. De ouderen hebben gratis toegang en krijgen een middag vol show en zwets aangeboden door de vereniging. Het is één van de mooiste evenementen die georganiseerd wordt de carnavalsperiode. We hopen die traditie nog lang te kunnen koesteren. Ook de kindermiddagen zijn volgens ons onmisbaar. Op zondag-, maandag- en dinsdagmiddag is Hoftempel De Geseldonk omgetoverd tot een groot speelpaleis voor de kids. Een spellencircuit, springkussen, kindercircus en limobar zijn aanwezig. Bovendien zijn ook de Klein Houtse Kluppelkes paraat op deze middagen.

 Als kluppelvriend gelden de volgende zogenaamde “privileges”:

 • Tijdens de Prinsbekendmaking ontvangen wij u graag in onze Hoftempel de Geseldonk. U ontvangt op deze avond 10 consumptiebonnen. Let wel: u ontvangt deze bonnen alleen als u op deze avond aanwezig bent. 
 • Tijdens deze avond ontvangt u het jaarlijkse Kluppelvriendplaatje als u deze nog niet heeft ontvangen. Dat plaatje geeft blijk van uw lidmaatschap. 
 • Als lid van de Kluppelvrienden ontvangt u één gratis entreekaart voor de eerste Show- en Zwetsavond op vrijdagavond 11 februari 2022. U heeft daarnaast voorrang voor het bijbestellen van extra entreekaarten.  
 • Nieuwe leden van de Kluppelvrienden ontvangen een gratis Kluppelvlag.  

Jaarlijks wordt u verzocht uw bijdrage over te maken op het speciale rekeningnummer van de Kluppelvrienden: NL06 RABO 01238 64194 (Rabobank Mierlo-Hout). Uw lidmaatschap  kost slechts € 60,- Uw onderscheiding met het geldige jaarplaatje is voor u het bewijs van lidmaatschap. Jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen ontvangt u een verzoek om aan te geven of u lid wilt blijven van deze groep bijzondere donateurs of dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen.

Klik HIER voor alle kluppelvrienden.

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen schrijf ik me in voor het komende seizoen. We nemen daarna z.s.m. contact met je op. Alvast dank.

  Je naam (*)

  Je e-mail (*)

  Je telefoonummer (*)

  Onderwerp (*)

  Je bericht (*)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.