logo
Motto 2022
"wai zien ut wel zitte..."

Kluppelvrienden

Waarom vriend van de Kluppels?

Een carnavalsvereniging kan niet zonder inkomsten van donateurs. De Kluppelvrienden bestaan uit leden die een echt carnavalshart hebben en graag carnaval vieren bij De Kluppels. Door middel van een kleine jaarlijkse bijdrage spekt u de kas van onze vereniging en kunnen we activiteiten blijven vieren die veel geld kosten, zoals de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht en de kindermiddagen.

De ouderenmiddag, die al 55 jaar wordt georganiseerd in Mierlo-Hout, is een show- en zwetsmiddag voor alle 65-plussers uit onze wijk. De ouderen hebben gratis toegang en krijgen een middag vol show en zwets aangeboden door de vereniging. Het is één van de mooiste evenementen die georganiseerd wordt de carnavalsperiode. We hopen die traditie nog lang te kunnen koesteren. Ook de kindermiddagen zijn volgens ons onmisbaar. Op zondag-, maandag- en dinsdagmiddag is Hoftempel De Geseldonk omgetoverd tot een groot speelpaleis voor de kids. Een spellencircuit, springkussen, kindercircus en limobar zijn aanwezig. Bovendien zijn ook de Klein Houtse Kluppelkes paraat op deze middagen.

 Als kluppelvriend gelden de volgende zogenaamde “privileges”:

 • Tijdens de prinsbekendmaking op het 11-11-bal ontvangen we u tussen 20.30 uur en 21.30 uur in Hoftempel de Geseldonk. U krijgt het jaarplaatje van het nieuwe seizoen overhandigd.
 • U krijgt de mogelijkheid om, voordat de officiële kaartverkoop begint, kaarten te bestellen van de Show- & Zwetsavond. Als kluppelvriend ontvangt u één gratis entreekaart voor de Show- en zwetsavond. Andere kaarten kosten € 13,- per stuk.
 • U krijgt als kluppelvriend éénmalig 10 consumptiebonnen. Hiermee heeft u een korting te pakken van 21 euro! Deze bonnen ontvangt u alleen op de avond van de Prinsbekendmaking op het 11-11 bal, en uiteraard op vertoon van uw onderscheiding met het nieuwe jaarplaatje!
 • Nieuwe kluppelvrienden krijgen een Kluppelvlag.
 • Wanneer een huidige kluppelvriend een nieuw lid aandraagt krijgt hij/zij een gratis Kluppeldas.
 • Op zaterdag na carnaval is elke kluppelvriend uitgenodigd voor de haringavond van CV De Kluppels. Tijdens deze avond kijken we terug op het afgelopen carnavalsfeest en eten we, hoe kan het ook anders, een lekkere haring. Voor € 10,- per persoon kunt u er bij zijn en is de haring en alle drank tijdens deze avond inbegrepen.
 • Tot slot wordt elk lid uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Helmondse Lichtjes Parade (rond halfvasten). U krijgt hiervoor één gratis toegangsbewijs.

Jaarlijks wordt u verzocht uw bijdrage over te maken op het speciale rekeningnummer van de Kluppelvrienden: NL06RABO0123864194 (Rabobank Mierlo-Hout). Uw lidmaatschap  kost slechts € 55,- Uw onderscheiding met het geldige jaarplaatje is voor u het bewijs van lidmaatschap. Jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen ontvangt u een verzoek om aan te geven of u lid wilt blijven van deze groep bijzondere donateurs of dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen.

Klik HIER voor alle kluppelvrienden.

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen schrijf ik me in voor het komende seizoen. We nemen daarna z.s.m. contact met je op. Alvast dank.

  Je naam (*)

  Je e-mail (*)

  Je telefoonummer (*)

  Onderwerp (*)

  Je bericht (*)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.