logo
Motto 2023
"Wai zin nie te hauwe..."

Kindermiddagen

Kindermiddagen

Bij alle kindermiddagen zijn natuurlijk de “klein Houtse Kluppelkes” aanwezig die jullie voorgaan in het carnavalsgebeuren. Komt allen!!!!! Uiteraard zijn Prins Keano d’n 1e en Vorst Fynn ook elke middag van de partij. Groot spellencircuit speciaal voor onze kinderen. Tekentafels, Limonadebar, popcorn en suikerspin en Schminken. Voor de allerkleinsten: de klein debberkeshoek met kinderspeelgoed.

Voor u draaien de DJ’s van MAFFJA en Luuk En Stijn elke dag de gezelligste carnavalsmuziek, maar ook bekende meezingers van K3, de vogeltjesdans, de sirtaki en natuurlijk de stoere muziek van Justin Bieber en Omi.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdagmiddag 18 februari:  Optocht in Mierlo-Hout

Op zaterdagmiddag nemen de Klein Houtse Kluppelkes met Prins Keano d’n 1e en Vorst Fynn deel aan de optocht in Mierlo-Hout. De optocht begint om 13.00 uur. Kom ook kijken met je vriendjes en vriendinnetjes!  Gewoon een lekkere gezellige middag voor de kinderen met volop entertainment.

 Zondagmiddag 19 februari: De Circusmiddag

Muziek van DJ Sven (Maffja). Speciaal voor de kinderen zal in de grote zaal Circus Bon Bourgon optreden en kan iedereen meedoen aan een circusworkshop. Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

Zaal open vanaf 13.00 uur.

Maandagmiddag 20 februari: Klein Debberkes Bal

Prins Keano d’n 1e, Vorst Fynn en alle Klein Houtse Kluppelkes zijn uiteraard ook weer van de partij! Muziek van DJ’s Luuk en Stijn
Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

Zaal open vanaf 13.00 uur.

 

 

 

Dinsdagmiddag 21 februari: Clown Diedel Doedel

Clown Diedel Doedel zal de kinderen entertainen de leukste grappen en grollen uithalen.
Er zal ook een optreden zijn van de look-a-like Snollebollekes. Samen met de Klein Houtse Kluppelkes maken we er een groot spektakel van deze middag.
Uiteraard is er ook weer gezorgd voor een groot spellencircuit. Nog een keer hossen, lallen en knallen met DJ’s MAFFJA.

Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

Zaal open vanaf 13.00 uur.

We hopen jullie allemaal weer te zien, en natuurlijk mogen je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes ook weer mee.