logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Kindermiddagen

Kindermiddagen

Bij alle kindermiddagen zijn natuurlijk de “klein Houtse Kluppelkes” aanwezig die jullie voorgaan in het carnavalsgebeuren. Komt allen!!!!! Uiteraard zijn Prins Sem den 1e en Vorst Joeri ook elke middag van de partij. Groot spellencircuit speciaal voor onze kinderen. Tekentafels, Limonadebar, popcorn en suikerspin en Schminken. Voor de allerkleinsten: de klein debberkeshoek met kinderspeelgoed.

Voor u draaien de DJ’s van MAFFJA en Luuk En Stijn elke dag de gezelligste carnavalsmuziek, maar ook bekende meezingers van K3, de vogeltjesdans, de sirtaki en natuurlijk de stoere muziek van Justin Bieber en Omi.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdagmiddag 10 februari:  Optocht in Mierlo-Hout

Op zaterdagmiddag nemen de Klein Houtse Kluppelkes met Prins Sem den 1e en Vorst Joeri deel aan de optocht in Mierlo-Hout. De optocht begint om 13.00 uur. Kom ook kijken met je vriendjes en vriendinnetjes!  Gewoon een lekkere gezellige middag voor de kinderen met volop entertainment.

 Zondagmiddag 11 februari: “De Circusmiddag”

Muziek van VLS Pro. Speciaal voor de kinderen zal in de grote zaal Circus Bon Bourgon optreden en kan iedereen meedoen aan een circusworkshop. Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 18:00 uur.

Maandagmiddag 12 februari: “Paw Patrol middag”

Prins Sem den 1e, Vorst Joeri en alle Klein Houtse Kluppelkes zijn uiteraard ook weer van de partij! Muziek van DJ’s Luuk en Stijn
Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 18:00 uur.

 

 

 

Dinsdagmiddag 13 februari: Houtse “Mascottedag”

Als mascottes “Woody” en “het Kluppeltje” zullen we de kinderen entertainen en de leukste grappen en grollen uithalen. Samen met de Klein Houtse Kluppelkes maken we er een groot spektakel van deze middag.
Uiteraard is er ook weer gezorgd voor een groot spellencircuit. Nog een keer hossen, lallen en knallen met DJ’s MAFFJA.

Entree gratis, voor de kinderen is een stempelkaart te koop voor € 4,00 (spellen, popcorn, suikerspin, ranja). Gratis garderobe.

We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 18:00 uur.

We hopen jullie allemaal weer te zien, en natuurlijk mogen je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes ook weer mee.