logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Prinsbegeleiding

Prinsbegeleiding.

Deze commissie is tijdens alle activiteiten van onze vereniging actief. Overal waar de Prins en/of de Raad van Elf acte de préséance geeft, zijn deze mannen ook aanwezig. De vorst en grootvorst zijn een hele continue factor binnen onze vereniging en zijn zowel voor als achter de schermen heel actief. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle geüniformeerde leden binnen de vereniging er altijd netjes gekleed bij lopen, weten wat de bedoeling is tijdens evenementen en op de hoogte zijn van het protocol.

De vorst houdt de prins continu in de gaten en is de man met de gouden stem, de man die alles wat los zit aan elkaar praat en overal een woordje op terug heeft.

De grootvorst is de man van de protocollen, de directe begeleider van de Prins en het aanspreekpunt voor de Raad van Elf.

Samen begeleiden zij de Prins bij alle activiteiten. Zij zorgen ervoor dat de Prins steeds weet wat er van hem verwacht wordt en bovendien verliezen zij de Prins (als het goed is) geen moment uit het oog. Vanuit carnavalesk oogpunt vormen de vorst en grootvorst, uiteraard op de Prins na, het hoogste orgaan voor de geüniformeerden binnen onze vereniging.

 

De prinsenbegeleiding bestaat uit:

Grootvorst (links): Marcel Smedeman
tel.: 06-20540847
E-Mail: Grootvorst@kluppels.nl

Vorst: Jelco Beekers
tel.: 06-48905009
E-Mail: Vorst@kluppels.nl