logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Prinsbekendmaking

De Prinsbekendmakingsavond is voor “De Kluppels” de opening van het nieuwe carnavalsseizoen. Dit jaar op 9 november 2019.

Voor veel mensen betekent dit weer een weerzien van Carnavalsvrienden. Gewoon in een ongedwongen sfeer elkaar weer ontmoeten, dansen, wat bijpraten, etc. Gezien het succes van vorige jaren kortom een geweldig feest.

 

 

 

 

Helaas betekent deze avond ook afscheid nemen van onze geweldige prins Max den 1e.

Maar ook maken we tijdens deze avond aan u bekend wie de 58ste Prins van het Kluppelrijk wordt. Altijd weer een spannend moment en al een hele tijd hoor je weer vele namen over Mierlo-Hout gaan. Er zijn zelfs mensen zo zeker van hun zaak dat er weddenschappen worden afgesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit alles onder begeleiding van Muziekband Anderkovver en DJ Dominic Graat……

 

ANDERKOVVER!! GEDREVEN MUZIKANTEN DIE WETEN WAT FEEST IS

Anderkovver, misschien wel één van Nederlands populairste muziekbands, is absoluut uniek! Met een dijk van een zangeres en een zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke instrumenten-sectie zorgt voor een solide basis waardoor de band loopt als een trein!

Naast het hoge niveau en de spontaniteit op het podium staat Anderkovver bekend om haar enorme enthousiasme en hoge entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit in het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Anderkovver vele jaren een zeer gerespecteerde band is! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang, en dus een genot om mee te werken!