logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Gevelversiering

Jij en carnaval? Versier je ouders’ gevel en win prijzen!

Ben jij ook helemaal gek op carnaval? En hou jij ook van knutselen en versieren? Doe dan weer mee met de gevelversierwedstrijd: versier de voorgevel van je ouders’ huis en win leuke prijzen.

Om jullie op weg te helpen zullen we aan alle kinderen in Mierlo-Hout op school een kleurplaat geven. Ook kun je hem HIER downloaden. Deze kun je inkleuren, voor je raam hangen en de rest… dat mag jij helemaal zelf bepalen. Alles kan en niets is te gek. Maak een foto van je versierde huis en stuur deze door naar gevelversiering@kluppels.nl. Een deskundige jury zal de gevels beoordelen en kiest uiteindelijk wie de mooiste gevel heeft. Alle ingezonden foto’s kun je straks hieronder terug vinden.

In 2017 won Senna Meesters uit de Beukehoutstraat de eerste prijs. De winnaar van dit jaar wordt op carnavalsdinsdag ’s middag bekendgemaakt. Succes met knutselen  en samen laten we zien dat Carnaval leeft in Mierlo-Hout!

In 2018 waren de winnaars Bo en Amy Grinwis uit de Essenhoutstraat 7. Veel plezier met de prijs en tot de volgende carnaval.