logo
Motto 2023
"Wai zin nie te hauwe..."

Elf tips op weg naar de 60e prins der Houtse Kluppels……..

60e Prins der Houtse Kluppels: we gaan beginnen!

Het voelt voor veel mensen wellicht nog vreemd, maar carnavalsvereniging De Kluppels stoft de draaiboeken af en maakt zich op voor een nieuw carnavalsseizoen. Als alles meezit hopen we op zaterdagavond 6 november aanstaande onze 60e dorstlustige hoogheid te kunnen onthullen in Hoftempel De Geseldonk. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van de overheid op de voet en organiseren we onze evenementen komend seizoen afhankelijk van de geldende regels en bepalingen rondom COVID-19. Vooralsnog kijken we erg uit naar een nieuw, springlevend carnavalsseizoen!   

Prins Anton d’n 2e mocht onze vereniging twee seizoenen voorgaan en zwaaide de scepter over het Kluppelrijk. Anton was daardoor zowel de 58e als de 59e Prins van de Houtse Kluppels. Dat is sinds Prins Giel Vervoort in 1975 én 1976 niet meer voorgekomen. Natuurlijk nemen we op 6 november aanstaande eerst afscheid van Anton en zijn vrouw Meggy, die het carnavalsfeest in seizoen 2019-2020 en 2020-2021 op buitengewone wijze hebben gevierd met alle Kluppels en Kluppelinnekes.

Na het afscheid van Prins Anton d’n 2e, zullen we op ludieke wijze bekendmaken wie de 60e Prins der Houtse Kluppels wordt. Er is een nieuwe Prins gekozen en die houden we geheim tot zaterdagavond 6 november aanstaande. Elke week brengen we een nieuwe tip uit in de vorm van een foto of afbeelding. Daarmee kun je stap voor stap ontrafelen wie de nieuwe Prins der Houtse Kluppels wordt. Dit is de aftrap, en uiteraard beginnen we voorspelbaar.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Hoe meer we de prinsbekendmaking naderen, des te makkelijker het raden wordt.

Denk jij te weten wie de 60e prins der Houtse Kluppels wordt?  Meedoen aan het prinseroaje is heel gemakkelijk, en kost niets! Ga naar www.kluppels.nl en vul de naam van jouw Prins in. En als je de juiste Prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de 2e Show- & Zwetsavond op zaterdag 12 februari 2021. De bekendmaking van de Prins vindt plaats op zaterdagavond 6 november in Hoftempel De Geseldonk.

Hieronder de Kluppeltips: Reageer onderaan deze pagina voor het prinseroaje…..

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  2 Responses to “Elf tips op weg naar de 60e prins der Houtse Kluppels……..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *