logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

5 Jubilarissen gehuldigd

op 21 december 2013 werden in een sfeervolle ambiance 5 jubilarissen van CV De Kluppels gehuldigd. Voor de tweede keer werd het traditionele kerstbal gehouden in Zaal De Koning. De leden van De Kluppels werden gefêteerd op culinaire hoogstandjes en passende muziek. En dat alles in stijl.

Tiny Bogers is 11 jaar lid. Jarenlang zat Tiny als voorzitter in de commissie boerenbruiloft. Met alle nodige zorg koos hij samen met zijn commissieleden het boerenbruidspaar. Tiny zoekt altijd naar consensus: hij overlegt over de gang van zaken binnen de commissie. Ook zat Tiny enkele jaren in de commissie kascontrole. Sinds vorig jaar maakt Tiny deel uit van de commissie optocht/Wooden Light Parade. Binnen deze commissie is hij voorzitter van de werkgroep zaterdagoptocht.

Toine van der Putten is 11 jaar lid. Hij staat letterlijk dag en nacht klaar voor de vereniging. Toine wordt nooit tevergeefs om hulp gevraagd. Als handige jongen zet hij zijn beste beentje voor in de technische commissie. Bij die commissie draagt hij mede zorg voor het licht en geluid in de Hoftempel. Ook stond hij aan de wieg van de prinsenwagen en prinsengevel van de Klein Houtse Kluppelkes.

Febian Schamper is 11 jaar lid. Febian werd na zijn Prinsenschap in 2002 lid. Febian zet zich sinds die tijd in voor de commissie Wagen & Gevel. Met zijn humor brengt Febian altijd leven in de brouwerij. Als een soms wat rebels lid past hij goed bij het gevel- en wagenvolk. Ook op Febian kan de vereniging altijd een beroep doen: extra klussen gaat Febian nooit uit de weg.
Tom Pennings is 22 jaar lid. Tom is een hele gewone man, op wie de vereniging al 22 jaar bouwt. Hij is als echte carnavalsvierder besmet geraakt met het Kluppelvirus. Naast het feit dat Tom al heel lang een vaste waarde in de Raad van Elf is, is Tom ook hoffotograaf. Binnen enkele uren na afloop van een evenement staan alle kiekjes op onze hofpage. Tevens is Tom voorzitter van de commissie carnavalsblad. Die commissie is verantwoordelijk voor het jaarlijks uitgegeven Kluppelblad.

Tiny Kuypers is 44 jaar lid. Een Kluppel in hart en nieren: een icoon. Lid van de Raad van Elf, Prins, Vorst, Grootvorst, voorzitter, Ere-Kluppel en Ere-Lid. Tiny heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de vereniging. Tiny is bij elk evenement aanwezig. Het was en is nog steeds een belangrijke gangmaker. Nog regelmatig staat hij de club met raad terzijde.

De Kluppels kijken terug op een prachtige avond, die mede georganiseerd werd door Zaal De Koning. Het bestuur en leden van CV De Kluppels wensen iedereen een gezellig, spetterend en vooral gezond 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *