logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

5 uurkes vurraf mededeling

Door een overweldigende aanvraag om vrijkaarten voor Vijf uurkes Vurraf hebben wij besloten om te stoppen met de mogelijkheid om vooraf vrijkaarten te bestellen. Diegene die in bezit zijn van de vrijkaarten voor dit evenement kunnen tussen 17:30 uur en 18:00 uur naar binnen bij Hoftempel De Geseldonk. Voor de laatste 150 kaarten willen wij potentiële bezoekers de mogelijkheid geven om na 18:00 uur bij ons naar binnen te kunnen komen.

Let op: kom met uw vrije kaart voor 18:00 uur naar de zaal. Daarna is het vrij toegang voor iedereen en vervallen de vooraf bestelde kaarten. VOL = VOL.

Met vriendelijke groet,
Namens de commissie 5 uurkes vurraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *