logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

Geen papier-inzameling tot 28 april

Het zijn bizarre tijden, haast onwerkelijk. Nederland staat mogelijk aan de vooravond van een volledige lockdown vanwege het Coronavirus. Gelukkig heeft onze carnavalsvereniging het grootste en belangrijkste deel van het seizoen achter de rug waardoor carnaval geen gevaar meer loopt. Eerder al werd via berichtgeving duidelijk dat we de Helmondse Lichtjes Parade hebben geannuleerd.

Vanavond is in overleg tussen de commissie OPK en het bestuur en de verordening vanuit de overheid besloten, om de inzameling van oud papier en kleding per direct stop te leggen tot en met zaterdag 26 april aanstaande. De risico’s voor onze leden bij de inzameling van oud papier en kleding zijn momenteel te groot: we lopen het gevaar op besmetting. Dat is het niet waard. Of we naderhand weer kunnen inzamelen is afhankelijk van de situatie op dat moment.

We houden jullie uiteraard op de hoogte.
Bestuur Houtse Kluppels

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *