logo
Motto 2022
"wai zien ut wel zitte..."

In Memoriam Wim van den Bogaard

Ons gewaardeerd lid Wim van den Boogaard is vannacht overleden op 71-jarige leeftijd. Wim leed aan kanker en was al geruime tijd ziek. Wim was lid vanaf 1 augustus 1974, inmiddels dus al 46 jaar een trouwe Kluppel. Hoewel hij al jarenlang in Mierlo woonde, bleef hij verbonden aan De Kluppels en actief voor de vereniging. Wim was geen man van de voorgrond maar een stille kracht, die altijd klaar stond voor onze vereniging.

Zo was hij jarenlang een bepalend gezicht binnen de commissie Wagen & Gevel. De laatste jaren maakte hij onderdeel uit van de Vukkers. Vanuit die rol konden we de laatste jaren rekenen op Wim als chauffeur bij het ophalen van oud papier op de donderdagochtenden. Als Wim niet op vakantie was, stond hij wekelijks voor de vereniging klaar. We gaan Wim missen!

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Lia, de kinderen Anneke en Marieke, Linda, Esther en Martijn. We wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

Bestuur en Leden Houtse Kluppels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *