logo
Motto 2021
"wai zien ut wel zitte..."

In Memoriam Luciën van der Putten….

Beste Kluppels,

Triest nieuws. Luciën van der Putten is overleden.

Strijdvaardig begon Luciën aan de wedstrijd tegen zijn ziekte, maar helaas heeft hij de strijd niet gewonnen en heeft hij de ziekte ‘voor moeten laten gaan’. Luciën mocht helaas niet ouder worden dan 62 jaar.

Samen met zijn vrouw Leentje was Luciën al vele jaren een vaste gast bij de evenementen van De Kluppels. In 2010 was Luciën persoonlijk adjudant van Prins Tonnie d’n 1e en daarna werd Luciën lid van de vereniging. Luciën was een harde werker: hij zat in de optochtcommissie en was lid van de commissie zaalversiering. Daarnaast was Luciën lid van de Raad van Elf, waarvoor hij ook altijd de notulen van de vergaderingen schreef. In die notulen wist hij altijd een kwinkslag en een gezonde dosis humor aan te brengen.  We herkenden Luciën in de Raad van Elf aan de steek, die zat altijd een klein beetje scheef op zijn hoofd.

We herinneren Luciën als een warm mens, iemand van de achtergrond, altijd paraat voor de vereniging. We wensen Leentje, familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Luciën, dankjewel voor alles!   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *