logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

In Memoriam Henri Baggermans…..

Triest nieuws. Vanochtend hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Henri Baggermans. Henri is overleden op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Zoals we weten was Henri al geruime tijd ziek en heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Gedurende 29 jaren was Henri lid van onze vereniging. Hij was lange tijd een markant figuur binnen de Raad van Elf, lid van de commissie zaalversiering en de laatste jaren actief voor de commissie optocht. Voor deze laatste commissie was hij de laatste jaren voorzitter. Een trouw en gewaardeerd lid van De Kluppels. De vereniging is hem dankbaar voor zijn inzet gedurende alle jaren.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de uitvaart. Ondertussen wensen we zijn nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *