logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Het zit erop. Wat een feest!!!!

Beste Kluppels,

Carnaval 2022 zit erop voor De Kluppels! Twee weken geleden hadden we niet voor mogelijk kunnen houden dat carnaval gevierd kon worden zoals we dat gewend waren, maar tóch is dat laatste werkelijkheid geworden.

De Houtse Kluppels hebben laten zien waar de vereniging goed in is: een feest vieren mét en voor alle Kluppels en Kluppellinnekes. Dankzij de inzet van alle betrokken vrijwilligers is het ons gelukt om in een korte tijd carnaval te kunnen vieren in Hoftempel De Geseldonk. Daarvoor maakt het bestuur een compliment aan onze leden en bedanken we iedereen die heeft bijgedragen aan dit carnavalsfeest.

Vijf uurkes vurraf, het ophalen van de Prinsen, 3 heel drukbezochte kindermiddagen, een ouderwets gezellige Heilige Mis en 3 ontzettend gezellige carnavalsavonden: stuk voor stuk memorabele evenementen voor 2022. We hebben ook in de regio laten zien dat we nog steeds in staat zijn om een mooi carnavalsfeest neer te zetten.

Intern denkt de vernieuwde commissie kerstbal na over een evenement rond Pasen. Morgenavond aswoensdag verzamelen we om 18.45 uur bij de kerk voor het halen van een askruisje. Iedereen is van harte welkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *