logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Jubilarissen bij de Houtse Kluppels

Op zaterdag 17 december 2022 vond het kerstbal van CV De Kluppels plaats. Het is inmiddels traditie om tijdens het jaarlijkse kerstbal op de laatste zaterdag voor Kerst het glas te heffen op het oude jaar en tegelijkertijd te proosten op de aanstaande feestdagen en het nieuwe jaar.

Ook zetten we de jubilarissen in het zonnetje. Een carnavalsjubileum wordt bij CV De Kluppels om de 11 jaar gevierd.  

Dat onze club bestaat uit veel trouwe leden met een lange staat van dienst bewijst het rijtje jubilarissen. Jack Biermans en Berry van de Westerlo werden gefeliciteerd vanwege hun 22-jarig lidmaatschap.  Leo van der Vleuten en Gerrit van de Laar beiden 33 jaar lid en Rini van Doren en Ferenc Triki beiden 11 jaar lid, konden niet aanwezig zijn, maar worden op de eerstvolgende ledenvergadering in het zonnetje gezet.

Heren Proficiat!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *