logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

Het was geweldig….Veel dank

Beste Kluppels,

Precies een week geleden stond het Daupfist op het punt van beginnen. Vandaag, een week verder, is carnaval achter de rug.  De commissie Wagen & Gevel heeft ervoor gezorgd dat Prins Marc d’n 1e weer naar binnen kan kijken bij de overburen. Carnaval 2024 zit erop en we kunnen terugkijken op een waanzinnig feest. Jong en oud heeft carnaval gevierd bij De Kluppels; we hebben veel mensen mogen ontvangen. Met een vernieuwde line-up tijdens de carnavalsavonden kunnen we terugkijken op drukbezochte en sfeervolle avonden; er is geen onvertogen woord gevallen.

Het bestuur bedankt alle bezoekers en leden voor hun inzet gedurende het afgelopen carnavalsseizoen. ‘Wa we doen, doen we mi zun alle’ is een belangrijke slogan binnen onze vereniging en dat hebben alle leden in de afgelopen maanden ook weer bewezen. Dankzij ieders betrokkenheid en werk hebben we een geweldig carnavalsseizoen beleefd. We nodigen de commissievoorzitters uit om de komende weken met hun eigen commissie te evalueren en vervolgens zullen we alles met elkaar nog eens op een rijtje zetten tijdens de jaarvergadering op 20 juni 2024.

Tot slot bedanken we Prins Marc d’n 1e en zijn vrouw Monique voor hun enthousiasme en toewijding. Zij hebben onze vereniging op buitengewone wijze vertegenwoordigd; we zijn er trots op!

We zien elkaar snel weer op vrijdag 15 maart met “Mierlo-Hout zingt Hazes” en tijdens de Helmondse Lichtjes Parade op zaterdag 16 maart

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *