logo
Motto 2020
"'n skot in de roos..."

Kluppelkes warming-up party!

Remco Steehouder regeert dit carnavalsseizoen samen met ‘grote’ Prins Riny d’n 1e over het grote Houtse Kluppelrijk. Traditiegetrouw krijgt de jeugdprins van onze vereniging een receptie aangeboden. Sinds een aantal jaren gebeurt dat op de eerste zondag na 1 januari. Op zondag 8 januari aanstaande staat dus weer een nieuwe jeugdprinsenreceptie gepland in Hoftempel De Geseldonk. Bevriende jeugdcarnavalsverenigingen zoals de Drumknaauwers, de Kaauw Voetjes, de Strikkelkes, de Kneuterkes en de Spurriebemmels zijn aanwezig tijdens deze middag. Blaaskapel De Durbloazers zal ook nog even aanwezig zijn en de middag muzikaal ondersteunen! Kom mee, doe mee en feest mee! Je bent vanaf 13.30 uur van harte welkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *